سایت خبری تفریحی فان نیوز
فان نیوز

این نان های فرانسوی با ظاهری زیبا…

آشپزی  تاریخ انتشار : 17/01/07 بدون نظر   بدون بازدید

اندازه فونت    

http://funnews.ir/wp-content/uploads/2016/baner/FUN2-1.png

وب سایت ایران کوک: نان زیتون و ژامبون یکی از نان های سنتی فرانسه و از محبوب ترین پیش غذاها
در فرانسه است. این نان خوشمزه علاوه بر ظاهر زیبایی که دارد طعم بسیار
خوبی نیز دارد. در این نان می توانید به دلخواه از مواد دیگر مثل پیاز، پنیر
چدار، فلفل، سالمون و … نیز استفاده کنید.

1-فر را روی 210 درجه سانتیگراد قرار دهید. زیتون ها را چند دقیقه در آب قرار دهید تا نمک اضافیشان گرفته شود، سپس آبکشی کنید و روی دستمال کاغذی بریزید تا خشک شوند. ورقه های ژامبون را به قطعات کوچک خرد کنید. پنیر را رنده کنید.

2-آرد و بکینگ پودر را در کاسه ای الک کنید. تخم مرغ، روغن زیتون و سرکه را به آرد اضافه کنید و ترکیب کنید تا خمیر شود. به میزان دلخواه نمک و فلفل به خمیر اضافه کنید، سپس ژامبون خرد شده، زیتون و پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کنید.

3-کف قالب لوف را با کره چرب کنید. خمیر نان را داخل قالب بریزید تا 3/4 قالب را پر کند. قالب را به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 210 درجه سانتیگراد قرار دهید، پس از این مدت دما را به 150 کاهش دهید و  35 دقیقه دیگر نان را بپزید. سپس نان را از قالب خارج کنید و روی توری فلزی قرار دهید تا کمی خنک شود. این نان خوشمزه را بصورت گرم نوش جان کنید.

http://funnews.ir/wp-content/uploads/site/ads-1.gif

گرد آوری :مجله تفریحی فان نیوز

مجله خبری (فـان نیوز) : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها:

نظر شما چیست؟

*

code

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.